facebook tracking
Avdelning

Extempore

Connect
Vi tillverkar läkemedel för enskilda patienter vilket ger stora möjligheter till individanpassade behandlingar.


Extemporeläkemedel finns i de flesta läkemedelsformer, vi tillverkar exempelvis kapslar, suppositorier samt krämer och sterila läkemedel som injektionslösningar och ögondroppar.

Extemporetillverkning finns på APLs tillverkningsenheter i Göteborg (Backa) och i Stockholm (Kungens Kurva) samt på beredningsenheterna på Sahlgrenska och Östra sjukhuset i Göteborg, Borås, Uddevalla, Skövde och Varberg.

Extempore har en central Kundservice som hanterar beställningar och har en nära dialog med kunderna inom öppenvård/apotek och slutenvård/sjukhusen.

En central funktion för kvalitet och verksamhetsutveckling inom Extempore arbetar tillsammans med olika nätverk för att upprätthålla, förbättra och utveckla arbetssätt, processer och kvalitetssystem för tillverkning och försörjning av Extemporeläkemedel.

För att du ska vara behörig att arbeta  inom Extempore på APL behöver du vara utbildad Apotekare eller Receptarie som läst kursen extemporetillverkning av läkemedel.

Arbetsplats & kultur

Våra medarbetare och chefer skapar tillsammans en arbetsplats där varje individs kompetens, erfarenhet, drivkraft och engagemang bidrar till en vinnande företagskultur. 

Gemensamt tar vi ansvar för att göra APL till den mest attraktiva arbetsplatsen och för att utveckla APL till ett långsiktigt hållbart företag.

Jobbar du redan på APL?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@apl.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor